İZMİR / KARŞIYAKA - Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu İlkokulu

Mrt

29 Şubat 2024 Perşembe günü Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN'in teşrifleriyle, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açılan "Çocuk Gözüyle Filistin" konulu resim sergisinde 4/C sınıfı öğrencimiz Defne BAL okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

My Skills Life / Yaşam Becerilerim e Twinning projemizin Şubat ayı konusu Kişisel Bakım etkinlikleri sınıf içi uygulamaları.Anasınıfı A şubesi Hülya Erol

Mrt

2023-2024 Anasınıfı A şubesi öğretmenimiz Hülya Erol ve öğrencilerinin başlattığı My Life Skills / Yaşam Becerilerim e Twinning proje panosu okul girişimizde sergilendi.

Şbt

Ock

“Dönem Sonu Faaliyet Haftası” kapsamında, okulumuz öğrencileri Hasan Ali Yücel Kütüphanesi ve Deniz Baykal Kültür Merkezi İletişim Müzesi gezisi yapmışlardır.

Ock

“Enerji Verimliliği Haftası” kapsamında, 11 Ocak Perşembe günü İzmirgaz yetkilileri tarafından 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerine “doğal gazın güvenli ve verimli kullanılması ” konulu eğitim verilmiştir.

Kas

İzmir İl MEM bünyesinde yazılan ve MEB tarafından onaylanan Şehrimiz İzmir ders kitabı basılmış ve il Milli Eğitim Müdürlüğümüzce dijital hale dönüştürülmüştür.

Kitabımız; etkileşimli uygulamalar,  360 derece sanal müze turları, ses dosyaları, dijital oyunlar vb. içeriklerle öğrencilerimize eğlenceli bir öğrenme süreci sunmaktadır. Şehrimizi birçok açıdan tanıtan bu kitabın öğrencilerimize ulaştırılması ve seçmeli derslerimizde okutulması amacıyla aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Ekm

29 Ekim 2023 Pazar günü Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkuyla kutlandıYaşasın Cumhuriyet

Ekm

Rehberlik Hizmetleri mesleki rehberlik kapsamında 4.sınıf öğrencilerimiz Beslenme Diyetetik Uzmanı ve Fizyoterapist ile mesleki bilgilendirme, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin önemi üzerine bir araya geldiler, sormak istedikleri soruların cevaplarını  uzmanlardan dinlediler.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılında Şiir Dinletisi Etkinliği yapıldı.

Ekm

19/10/2023 TARİHİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ TİYATRO GÖSTERİSİ İZLEDİ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında fidan dikim etkinliği kapsamında, öğrencilerimiz tarafından, okulumuz bahçesine zeytin ağacı fidanları dikilmiştir.

Ekm

CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE MASAL ANLATIMI ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ekm

2023 CODEWEEK ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA CUMHURİYETİN 100. YILI KODLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI.