İZMİR / KARŞIYAKA - Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu İlkokulu

Mrt

My Skills Life eTwinning proje kapsamında Anasınıfı A şubesi öğrencileri, öğretmenleri Hülya Erol'un rehberliğinde sınıflarında ve evlerinde gerçekleştirdikleri,çevre düzenlemesi etkinlikleri ile yaşam becerilerini geliştirdiler.

Mrt

21 Mart 2024 Perşembe günü 4. sınıf öğrencilerimize, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli Gıda Mühendisi Duygu YILMAN GENCAY ve Ziraat Mühendisi Nilgün TAN tarafından "Gıda Hijyeni ve Su Verimliliği" konulu eğitim verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni yapılmıştır. "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" konulu resim yarışmasında 3-A sınıfından Feyza ARAÇ 1. , 1-C sınıfından Meriç AĞBUĞA 2. , 2-C sınıfından Doruk ŞENKAYA 3. olmuştur. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Mrt

11 Mart 2024 pazartesi günü Gezici Çanakkale Müzesi tüm öğrencilerimiz tarafından ziyaret edilmiştir. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ !

Mrt

Okulumuzda 18 Mart 2024 Pazartesi günü, Ankara Trafik Başkanlığı'ndan gönderilen Mobil Trafik Eğitim Tırı ile İzmir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince, öğrencilerimize teorik ve uygulamalı temel trafik eğitimi düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz 3-A sınıfından Feyza ARAÇ,  "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü" konulu resim yarışmasında okulumuzu temsil ederek ilçe 3.'sü olmuştur. Öğrencimiz ve öğretmenini kutluyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" konulu resim yarışmasında, 3-D sınıfından Ela DAĞLI 1. , 4-B sınıfından Ece Beren KARATAY 2. , 1-C sınıfından Meriç AĞBUĞA 3. olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni yapılmıştır. "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" 1.'si olan 4-B sınıfından Ece Beren KARATAY ve öğretmenini kutluyoruz.

Mrt

Okulumuzda, 7-8 Mart 2024 tarihlerinde Türk Böbrek Vakfı ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile; Dyt.Çağla DAĞ tarafından "Aşırı Tuz ve Şeker Tüketiminin Zararları" konulu eğitim düzenlenmiştir.

Mrt

Anasınıfı A Şubesi öğretmenimiz Hülya EROL ve Öğrencilerinin 2 Avrupa Okul Öncesi öğretmeni ve 10 Türk Öğretmen ile yürüttüğü 2023-2024 e-Twinning Proje konusunu "My Skills Life" Yaşam Becerilerim olarak belirlemişlerdir. Bu projeyle her ay bir konu başlığı altında çeşitli uygulamalar ile çocuklara fırsat tanıyarak temel yaşam becerilerini geliştirmeyi, özgüvenlerini arttırmayı ve daha fazla sorumluluk duygusu aşılamayı hedeflemektedirler.

Mrt

29 Şubat 2024 Perşembe günü Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN'in teşrifleriyle, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açılan "Çocuk Gözüyle Filistin" konulu resim sergisinde 4/C sınıfı öğrencimiz Defne BAL okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Roman Vatandaşlara Yönelik Eylem Planı kapsamında; Roman çocukların sanatsal faaliyetlere katılımlarını teşvik etmek amacıyla 29.02.2024 Perşembe günü İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları sesleri tanıtmış ve bir konser vermişlerdir.Enstrüman çalan ve müzik yeteneği olan öğrencilerimizi dinlemişlerdir.İZDOB sanatçılarına ve yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

My Skills Life / Yaşam Becerilerim e Twinning projemizin Şubat ayı konusu Kişisel Bakım etkinlikleri sınıf içi uygulamaları.Anasınıfı A şubesi Hülya Erol

Mrt

2023-2024 Anasınıfı A şubesi öğretmenimiz Hülya Erol ve öğrencilerinin başlattığı My Skills Life / Yaşam Becerilerim e Twinning proje panosu okul girişimizde sergilendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, Şubat ayı konusu "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" çalışmalarımızı okul panomuzda sergiledik.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.