İZMİR / KARŞIYAKA - Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu İlkokulu

Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu İlkokulu

Örnekköy Mah. 7563/1 Sokak No7 Karşıyaka / İZMİR
Vizyon
Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün-Normal Öğretim
Doğal Gaz Klorifer
Ulaşım
Dolmuş: Karşıyaka - Örnekköy Karşıyaka - Elit Sitesi Otobüs: 136 Karşıyaka - Örnekköy 240 Zübeyde Hanım - Halkapınar 2 Örnekköy Migros durağında inilecek.
Yerleşim Yeri
Okul Çevre Yolunun kenarında Karşıyaka tarafında, Miray Residence ve ARKAS spor kulübü tesislerinin yanında bulunmaktadır.
10 Km